tala fou

Fa'aletonu masani ma fofo ole fa'ailoga numera LCD fafo

1. E le mafai ona fa'agaoioia le fa'atonu mamao

Siaki pe fa'apipi'i le fa'atonu mamao o le fa'ailoga fa'atekinolosi fafo Android ma ma'a, pe fa'atatau le mamao mamao i le masini, ma pe o le feso'ota'iga i le va o le masini fa'atonu mamao ma le laupapa aveta'avale e matala.Afai e leai se faʻafitauli i le mea o loʻo taʻua i luga, atonu e faʻaleagaina le masini mamao mamao pe faʻaleagaina le laupapa avetaavale.

2. Mata uliuli: Fa'amolemole siaki pe o lo'o fa'aola le fa'ailoga numera i fafo;pe o ola le faailo o le malosiaga i totonu.

A'o fa'agaioiga: siaki muamua pe o lo'o galue le ea malulu o fa'ailoga fa'afuainumera i fafo ma pe maualuga tele le vevela i totonu.Afai e le malu le ea malulu, e tatau ona sui le ea malulu.

3. Android fa'ailoga fa'atekinolosi fafo e leo ae leai se ata

Siaki pe o lo'o feso'ota'i lelei le laina fa'ailo vitiō o fa'ailoga fa'afuainumera i fafo, pe o iai se fa'aaliga ata i le fa'atonuga mamao, ma pe ua filifilia sa'o le puna fa'ailo.Afai e leai se faʻafitauli i mea o loʻo i luga, atonu o loʻo faʻaleagaina le laupapa avetaavale.

4. E leai se leo o le mataʻituina ae o loʻo i ai se ata

Siaki pe o lo'o feso'ota'i lelei le laina fa'ailo vitio o le fa'ailoga fa'atekinolosi fafo Android, pe i ai se fa'aaliga ata i le fa'agaioiga mamao, ma pe sa'o le filifilia o le puna fa'ailo.Afai e leai se faʻafitauli i mea o loʻo i luga, atonu o loʻo faʻaleagaina le laupapa avetaʻavale ma e manaʻomia ona sui.


Taimi meli: Mati-09-2022