tala fou

E taugata le malaga i le Atu Karipiane

O se taeao vevela ma susu o le Aso Toonai i le matafaga.I lo’u itu taumatau, o fu’a uliuli e i ai ulupoo ma ivi felavasa’i na emo mai o latou pou i le matagi vevela.I lo'u itu agavale, o niu o lo'o pipii mai i luga o le oneone, i luma o se fale gaosi mea e fai ai le rama ma isi mea.I ni nai itula o le a siosiomia ai aʻu e le motu o tagata o patī na o mai iinei e inu le tele o rama.

O lo'o i luga o matafaga oneone uumi o le Ocean City, o le Seacrets ose fa'afiafiaga tele fa'a-Jamaque e iai fa'amau e 19, fale kalapu, fale uaina ma fale fa'afiafia e lima.

Ae o le mea e sili ona taua, o le Seacrets o se nofoaga e feiloai ai i le ao ma le po.Ua lauiloa i ona laulau ma nofoa e afa i lalo i le faga, lea'au'au'au fa'alavalava(lea e ta'ua o Seacrets Bay Girls) o lo'o tu'uina atu meainu vevela.Ole pati vai lea i Las Vegas e mafai ai ona e iloa Pirates of the Caribbean mo sina totogi itiiti.
Afai na e misia, o le malaga i lenei taumafanafana e taugata.O aso malolo i le teropika e le mafaufauina mo le tele o tagata.Mata o se aso iinei e pei o se aso malolo i Jamaica?E tasi lava le auala e iloa ai.
I nai aso talu ai na ou faʻatau ai se tane faʻaulu tele mo lenei malaga.O lea ua na'o a'u o se teine ​​e tu i luma o se fa'ata faleta'ele o le faletalimalo ma fesili atu ia te ia pe aisea na ia fa'atau ai lena ofu talaloa.

Ina ua uma le taamilosaga muamua, sa ou nofo i lalo i le pa ma le vaaiga sili o Secrets Bay.Ua amata ona tosoina e tagata meainu aisa felanulanua'i mai ipu ua teuteuina i fu'a Jamaica ma Amerika.Na ou va'aia se tamaloa i le pulou kapeteni ma le itiiti ifo ma le to'atolu o le a fa'aipoipo - o latou suti papa'e, fusipa'u ma/po'o le veli o le fa'amaoniga lea.E fai e le tamaloa se palealii o le itutinosa o tama.
O le lisi e tumu i mea e fesoʻotaʻi ma le mea o loʻo tatou i ai ma le mea o loʻo tatou i ai.O nisi e manino le Jamaica (e iai le lanu mumu) ae o nisi e manino Amerika (faatasi ai ma le Twisted Tea).

Na ou inu muamua i le lagi i le 10:36 ina ua ou i luga o le "Caribbean" "aso malolo".

E fa'ai'u le ta'amilosaga i le lele a agaga e to'atolu o la tatou filifiliga.I se isi faaupuga, e kopi e tagata ata.Sa ou inuina le lama o le popo ma inu la'u lama manogi ma le vodka suamalie.
O lea ua oo i le taimi e ulufale ai i le Seacrets.Afai e te manaʻo moni e asiasi i ai, e mafai ona e faaseʻe laina ma faʻapipiʻi e ala i le aveina o se vaʻa iinei.
"Na ave aʻu e loʻu pule mai Montego Bay i luga o lana vaʻa," o le tala lea a Carly Cook, o se tagata nofomau ma Seaacrets VIP Gold, na taʻu mai ia te aʻu mulimuli ane i le aso.
O nisi o alii i mitiafu sa laina i le isi itu o le laina, ae faatoa le mafai ona ulufale ona o le solia o laei umi a le Seacrets.Hoodiese le fa'atagaina se'i vagana ua talimalo Seaacrets se ta'aloga soka.
Ua fa'atagaina la'u pupuni, ae ou te lagona le alu ese mai lo'u elemene.Na ou tatalaina se faamau o se tasi o o'u ofutino ma leiloa lo'u pulou ina ia ou ola ai.
I le taimi nei, o le vaega o uo i oʻu luma e puʻeina atoatoa le matagofie o le Caribbean i se talieleele.E le o se mea na tupu fua.Sa latou ta'u mai ia te a'u sa latou fuafuaina la latou malaga ma o latou ofu mo ni nai masina.
Ua matua faatupulaia le motu o tagata talu ona ou alu ese.E eseese pa e taina musika eseese mo tofo eseese.Na ou faalogo i le reggae, o le faaili o loo taina le “Ou te Manao ia Te Au” i luga o le tulaga autu, ma o le 80s dance-pop sa taaalo i le faga.
Ua agi mai foi se afa.Ua faaefuefu o tatou lagi sa i ai muamua, ma ou te le iloa pe o tatou i ai mo se timuga vevela po o se timuga māmā.Aua le alu i le vai i le taimi nei pe leai.

“Ae paga lea, o le vai i Amerika i Matu e le manino e pei o leKarepeane,” o le tala lea a Nikolai Novotsky ia te au.E ui lava i lea, na ia fai mai o loʻo ia fiafia iinei i le pati o le tagata malaga a lona atalii i le lumanaʻi.O se nofoaga lelei e fai ai feso'ota'iga, "e pei o se tama'i nofoaga," o lana tala lea.
Na ou kikiina oʻu seevae i tao o fana a le vaa, ma tautau i le vai pogisa, ma ulu atu i le sami o siva, inu, ma tino oti na tumu ai laulau, nofoa, ma vaa opeopea.
“Sa atoatoa le lagona.Faatoa matou maua se taimi fiafia,” o le tala lea a Vince Serreta, ma faaali mai ia te aʻu pipi na ia pikiina mai le vai.
“E lua agaga i le po nei,” o le tala lea a Owen Breninger ia te au.O lo'o i ai o ia ma ana uo soka fa'anatura.O le latou tu masani le feiloai i taumafanafana uma i le Seacrets.E toʻalua i latou na faigaluega iinei a o talavou.
“Sa matou fiafia tele.E mafai ona ou taʻu atu ia te oe e tele mea ua e vaʻaia," o le tala lea a le uo a Breininger o Sean Strickland e uiga i lona taimi i Seacrets.Strickland,o le na alu i Jamaica, fai mai Seacrets na faia se galuega tele i le pueina o nisi o le aano o le motu.


Taimi meli: Sep-08-2022